Sıkça Sorulan Sorular

Anasayfa » Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorular Sorular

Seans Süresi Ne Kadardır?

Seans süresi 45-60 dakika aralığında sürmektedir.

Ne tür terapi yöntemleri kullanıyorsunuz?

Terapi yöntemlerimiz arasında , Bilişsel Davranışçı Terapi , Şema Terapi , Oyun Terapisi , Çift ve Evlilik Terapisi , Aile Terapisi , EMDR terapisi , Cinsel Terapi yöntemleri mevcuttur.

Terapi sırasında gizlilik nasıl korunur?

Terapist ve Danışan gizliliği kimseyle paylaşılmamakta ve kayıt tutulan materyaller 5 yıl boyunca sadece terapistin ulaşacağı dosyalarda korunmaktadır.

Terapiye ne tür sorunlar veya zorluklar için başvurabilirim?

Terapiye başvurabileceğiniz bir dizi sorun ve zorluk bulunmaktadır. İşte terapiye başvurabileceğiniz yaygın bazı sorunlar:
Duygusal Sorunlar: Depresyon, anksiyete, stres, öfke yönetimi gibi duygusal sorunlar terapi için sıkça başvurulan nedenlerdir.
İlişki Sorunları: Evlilik veya partner ilişkilerinde yaşanan sorunlar, aile içi çatışmalar veya arkadaşlık ilişkileriyle ilgili sorunlar terapi gerektirebilir.
Travma Sonrası Stres Bozukluğu: Travmatik olaylar sonrasında yaşanan semptomları tedavi etmek için terapi faydalı olabilir.
Bağımlılık: Madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, kumar bağımlılığı gibi bağımlılık sorunları terapi ile ele alınabilir.
Özsaygı ve Kendine Güven Sorunları: Özsaygı eksikliği, düşük özsaygı veya kendine güven sorunları terapi konusu olabilir.
İş Stresi: İşle ilgili stres, iş yerindeki sorunlar veya iş hayatı ile ilgili zorluklar terapi gerektirebilir.
Benlik Kimliği ve Kişisel Gelişim: Kendinizi daha iyi anlama, kişisel hedeflerinizi belirleme ve gelişme konularında terapi danışmanlığı alabilirsiniz.
Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) ve Diğer Ruhsal Bozukluklar: Psikiyatrik bozukluklar, obsesif-kompulsif bozukluk, şizofreni veya bipolar bozukluk gibi durumlar için terapi önerilebilir.
Cinsel Sorunlar: Cinsel işlev bozuklukları, cinsel kimlik sorunları veya cinsel ilişki ile ilgili sorunlar terapi ile ele alınabilir.
Yaşam Değişiklikleri: Boşanma, iş değişikliği, emeklilik veya başka önemli yaşam değişiklikleri sırasında terapi destek sağlayabilir.

Soru

Whatsapp
Albus Psikoloji
Albus Psikoloji
Merhaba
Albus Psikolojiye Hoş Geldiniz Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?